Människor

Gary Brown
VD
MBA, MSc, BEng (Hons)

Driven, samarbetsvillig och engagerande ledare som skapar friska organisationer och hållbart affärsvärde genom människor, konsumentorientering, innovation och tydlighet. Multibransch, små till stora multinationella medborgare, nystartade företag och PE-finansierade företag.

Ledarskap för små / medelstora företag inklusive VD Mont Blanc Group, och ledarskap för produkt / marknadsfunktioner och tvärfunktionella internationellt spridda programteam.

 

Expert på att få ut det bästa av en grupp av resurser, i synnerhet bryta ner barriärer och arbeta över organisationsstrukturer (eller geografiska områden) genom att knyta de rätta intressenter motivera laget och ge de rätta processerna och mål för framgång.

 

Expert på att sammanfoga marknaden / konsumentbehov med produkten och tekniska krav för att säkerställa att rätt produkter levereras till marknaden på bästa sätt.

Flera olika branscher som tillverkar och marknadsför komplexa produkter både för slutkonsumenterna, distributörer och kommersiella specifice genom komplexa kanaler / vägar till marknaden: fordons (Original Equipment Manufacturer, ingenjörstjänster leverantör, tillbehörstillverkare), byggmaterial, värme / komfort (gas / oljepannor, förnybar energi och tillbehör, konsument hemautomation / smarta kontroller).

 

Erfarenhet av att arbeta I B2B (B2B2C) och PE finansierade verksamheter, inklusive övergången till PLC ägande.

 

Ledde leverans av ett stort program av 35-40 samtidiga utvecklingen och lanseringen projekt över hela världen - allt för att uppnå marginal och avgifts mål. Affärsprestandaförbättring genom produkter, processer och människor.

 

Led företag bred global omvandling projekt som förbättrade intäkter fånga, marknadskommunikation, kundservice och interna återhållnings kunskap via IT, affärsmodeller, process- och organisationsdesign.

 

Jag värdesätter samarbete, multi-disciplin, öppna och ärliga arbetsmiljöer med höga nivåer av tillit och respekt. Jag får en spänning från att göra en exceptionell och positiv skillnad.

Människor

Ledig

Söker erfarna medarbetare som brinner för att hjälpa företag att bli frisk, växa och hållbara.